Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Elektra aanleggen: welke kosten?

Wil je elektriciteit leggen naar een bijgebouw? Een buitenwandcontactdoos aansluiten? Of zelfs een volledige elektrische installatie aanleggen? Dan ben je vast benieuwd naar hoeveel je betaalt. In dit artikel gaan we dieper in op de kosten voor elektra aanleggen!

Ga snel naar:
Belangrijke kostenbepalers
Vergelijk gratis elektriciens

 

 

Hoeveel kost het aanleggen van elektra?

Gemiddeld betaal je voor een erkende elektricien 35 à 40 euro per uur (excl. btw). Hoeveel jij uiteindelijk kwijt bent, hangt dus vooral af van het project in kwestie. Enkele richtprijzen op een rij:

  • Nieuw stopcontact: gemiddeld 100 euro (excl. btw)
  • Nieuw stopcontact buiten: gemiddeld 200 euro (excl. btw)
  • Elektra leggen naar buitengebouw: vanaf 450 euro (excl. btw)
  • Elektra aanleggen in keuken of badkamer: gemiddeld 850 euro (excl. btw)
  • Volledig nieuwe elektrische installatie: gemiddeld 5.000 à 7.000 euro (excl. btw)

Een precieze prijs voor jouw elektriciteitswerken? Vraag dan zeker prijsoffertes aan bij meerdere elektriciens in je buurt. Start je aanvraag hier!

elektra aanleggen

 

Belangrijke kostenbepalers

De kosten van een elektricien hangen in grote mate af van zijn ervaring, de moeilijkheidsgraad van de werken en de omvang van het project. Hoe groter de klus, hoe meer je betaalt. Let op: de gemiddelde prijs van de elektriciteitswerken ligt bij grotere klussen wel lager. Bij grotere projecten kan hij namelijk efficiënter werken. Bovendien ben je ook in een betere positie om te onderhandelen.

 

Vergelijk gratis en vrijblijvend elektriciens

Er zijn tal van elektriciens actief in jouw buurt. Je gaat dus het best niet over één nacht ijs, tenzij het om een dringende interventie gaat. Dankzij onze offerteservice vergelijk je gratis en vrijblijvend meerdere geschikte elektriciens. Zo kies je zeker de juiste expert tegen een correcte prijs.

Start nu met vergelijken! Het volstaat om het onderstaande offerteformulier in te vullen:

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen