Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Hoe mijn woning veilig verduurzamen?

Het verhaal van de fossiele brandstoffen loopt ten einde. Wil je je woning duurzaam renoveren? Dan is (groene) elektriciteit de energiebron bij uitstek. Om die duurzame technologieën veilig te installeren, is de hulp van een erkende elektricien vaak onontbeerlijk. Een woordje uitleg!

 

Maak gebruik van de premies van de Vlaamse overheid

Je woning verduurzamen is niet goedkoop, maar je verdient je investering ruimschoots terug. Bovendien verlaag je de kosten door een beroep te doen op de financiële voordelen vanuit de overheid. Denk maar aan de Mijn VerbouwPremie, de EPC-labelpremie, het verlaagde btw-tarief voor oudere woningen, …

elektricien duurzaam

 

Kies voor een goede elektricien

Het kiezen van een elektricien met de juiste certificering is de beste manier om ervoor te zorgen dat je renovatie veilig verloopt. Moet je bv. je elektriciteit verzwaren? Zijn er extra groepen in je zekeringkast nodig? Dan doe je het best een beroep op een erkende elektricien in je buurt!

Meerdere elektriciens vergelijken? Simpel, het enige wat je moet doen, is het onderstaande offerteformulier invullen:

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen