Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Buitenverlichting: voor sfeer en veiligheid

Buitenverlichting is al lang niet meer alleen voor de rijkeren onder ons. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel ergens een lamp buiten. Dit is niet alleen handig omdat je zo beter kan zien in het donker, maar het is ook veiliger. Zo zullen inbrekers niet snel iets proberen op een verlichte plek. Daarnaast zijn er nog meer goede redenen om te kiezen voor buitenverlichting. Benieuwd? Lees snel verder!

 

Waarom kiezen voor buitenverlichting?

Er zijn vele goede redenen om buitenverlichting te plaatsen. Zo geniet je van deze voordelen:

Een gezellige sfeer
Minimaal stroomverbruik
Lage kostprijs

Meer weten over buitenverlichting? Een van onze experts vertelt je graag meer. Zo geniet je van gericht advies, prijzen op maat en een kwalitatieve oplossing. Vergelijk vakmensen in je buurt.

 

Gezellige sfeer

Met goed gekozen en goed geplaatste buitenverlichting maak je jouw tuin veel gezelliger en kan je langer buiten blijven. Bv. voor een feestje of een lekkere barbecue in de zomer. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je vijver te verlichten, of paden te voorzien van passende vloerlampen. Daarmee creëer je een romantische sfeer, wat ook van toegevoegde waarde is in de winter.

Minimaal stroomgebruik

Buitenverlichting an sich verbruikt al niet zo veel stroom (gaat doorgaans om LED-lampen), maar al helemaal als je het combineert met zonnepanelen! Dan wek je de benodigde hoeveelheid stroom op met energie van de zon en heb je niet eens een aansluiting nodig op het elektriciteitsnet. Dit soort verlichting beschikt vaak ook over een sensor waardoor het automatisch aanschiet als het donkerder wordt en uitgaat wanneer de zon weer schijnt.

Budgetvriendelijk

Buitenverlichting hoeft ook zeker niet duur te zijn in aanschaf. LED-lampjes kosten tegenwoordig nauwelijks geld en je kunt ze plaatsen waar je wilt. Ben je van plan meerdere lampen neer te zetten en heb je hiervoor een connectie nodig met je elektriciteitsnetwerk, dan kun je beter een elektricien inschakelen om dit werk voor je te doen. Die kan de bedrading dan onder de grond door laten lopen en het zo netjes wegwerken. Ook is je installatie dan goed beschermd tegen regen en andere weersinvloeden. De kans op kortsluiting is dan namelijk minimaal.

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen