Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Een alarmsysteem installeren

Tegenwoordig worden veel huizen uitgerust met een alarmsysteem. Deze systemen zijn erg makkelijk zelf aan te leggen, vooral als ze draadloos zijn. Je kunt voor een klein prijsje al een pakket op de kop tikken met een aantal sensoren, camera’s en een rookmelder. Wil je echter een serieuzer systeem, dat gekoppeld is aan een alarmcentrale en waarmee je bijvoorbeeld je buitenpoort kunt zien en bedienen, dan kun je beter een elektricien vragen dit te doen.

Ga snel naar:
Alarmsysteem: bedraad of draadloos?
Waarom systeem laten installeren door elektricien?
Hoe inbraken voorkomen?
Ontvang snel & vrijblijvend offertes

 

 

Waarom kiezen voor een alarmsysteem?

Met een alarmsysteem in huis geniet je van zekerheid. Zo kan je ’s avonds met een gerust hart naar bed en is de kans op inbraken veel kleiner. Vooral bij systemen die van buitenaf al zichtbaar zijn, komen pogingen tot inbraak vrijwel nooit meer voor.

Een elektricien inschakelen om je alarmsysteem te installeren? Kies dan voor Solvari! Wij brengen je vrijblijvend en snel in contact met meerdere erkende vakmensen actief in je buurt. Zo kan je hun offertes gericht vergelijken en kies je gegarandeerd de beste aanbieding. Start je aanvraag hier.

alarmsystemen-installeren

 

Bedraad of draadloos?

Een bedraad systeem heeft als voordeel dat het nooit uit kan vallen, omdat de batterijen leeg zijn. Vaak worden er ook opties geboden voor als de elektriciteit uitvalt. Je bent echter wel beperkter wat de plaatsing betreft, omdat deze moeten worden aangesloten op het netwerk. Draadloze alarmsystemen hebben hier geen last van en kun je overal plaatsen, maar hebben regelmatig nieuwe batterijen nodig.

 

Een alarmsysteem door een elektricien laten installeren

Een bedraad systeem hoeft niet per se met een stopcontact in contact te komen. Je kunt ook een elektricien vragen deze direct op je elektriciteitssysteem aan te sluiten. Zo zal de bedrading zijn weggewerkt en kun je camera’s en sensoren op een vaste plek plaatsen. Ook kun je je systeem aansluiten op je intercom en met bezoekers praten die buiten voor de poort staan. Je kunt deze systemen zo groot en klein maken als je zelf maar wilt en door deze op je elektriciteitssysteem te laten installeren kun je ze laten integreren in je interieur zodat ze nauwelijks opvallen.

 

De kans op inbraken voorkomen

Er zijn ook andere manieren waarop je de kans op inbraak kunt voorkomen. Laat geen waardevolle spullen in het zicht liggen als je weggaat, laat ramen en deuren niet openstaan, gebruik lichten door de illusie te geven dat je thuis bent en zorg voor buitenverlichting. Dit in combinatie met een goed alarmsysteem en een kastje aan de gevel zou genoeg moeten zijn om potentiele inbrekers door te doen lopen.

 

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van elektriciens actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmensen